Sayfalar

26 Kasım 2011 Cumartesi

UKRAYNADA KEDİ VE KÖPEK KATLİAMI YAPILMAKTA.

SADECE 1 DAKİKANIZI ALIR IMZA ATMAK *


LÜTFEN BU KATLİAMI DURDURALIM. İMZA ATMAK SADECE 1 DAKİKANIZI ALIR.

Daha önce d...e HaySev'den bu katliamı duyurulmuş  ama görünen o ki FİFA dünyanın ve Türkiye'nin sesini duymakta güçlük çekiyor. UKRAYNA'DA SPOR UĞRUNA! OLİMPİYATLAR UĞRUNA BİNLERCE KEDİ KÖPEK 900 derecelik FIRINLARDA YAKILIYOR.

Ellerine geçen her fırsatta hayvanları katletmeyi marifet sayan Ukrayna'ya kedi ve köpekleri katletmek için özel bir gezici mobil sistem kullanılıyor. Yakalanan kedi ve köpekler anında 900 derece sıcaklıkta olan bir mobil fırına atılarak yakılıyor! Dünya'nın dört bir tarafından tepki gören bu uygulama hayvan severlerin tepkisini cekerken hayvan severler bu katliamı durdurmak için imza kampanyası devam ediyor! Haydi yıkıp geçelim ve imza kampanyasına Türk hayvan severlerin damgasını vuralım. Bu fotoğraftaki vahşetin sona ermesi için sadece aşağıdaki linke girerek imza atmanız yeterli.

İmza atmanız için gerekli linkler:

http://www.thepetitionsite.com/2/tell-ukraine-to-stop-burning-animals-alive/



https://www.change.org/petitions/stop-the-killing-of-dogs-and-cats-for-the-european-football-championship



İNGİLİZCE BİLMEYEN ÜYELERİMİZ İÇİN SIRAYLA YAPILMASI GEREKENLER:

First Name yazan yere isminiz yazın

Last Name yazan yere soyadınızı yazın

Email yazan yere e-postanızı yazın

Address yazan yere çok detaya girmeden adresinizi girin

City yazan yere yaşadığnız şehri yazın

Country yazan yerin yanında SELECT yazan yerden Turkey kısmını seçin

Post Code yazan yere posta kodunuzu yazın

Ve SIGN yazan yere tıklayınDevamını Gör

LÜTFEN BU KATLİAMI DURDURALIM. İMZA ATMAK SADECE 1 DAKİKANIZI ALIR. Daha önce de HaySev'den bu katliamı duyurmuştuk ama görünen o ki FİFA dünyanın ve Türkiye'nin sesini duymakta güçlük çekiyor. UKRAYNA'DA SPOR UĞRUNA! OLİMPİYATLAR UĞRUNA BİNLERCE KEDİ KÖPEK 900 derecelik FIRINLARDA YAKILIYOR. Ellerine geçen her fırsa...tta hayvanları katletmeyi marifet sayan Ukrayna'ya kedi ve köpekleri katletmek için özel bir gezici mobil sistem kullanılıyor. Yakalanan kedi ve köpekler anında 900 derece sıcaklıkta olan bir mobil fırına atılarak yakılıyor! Dünya'nın dört bir tarafından tepki gören bu uygulama hayvan severlerin tepkisini cekerken hayvan severler bu katliamı durdurmak için imza kampanyası devam ediyor! Haydi yıkıp geçelim ve imza kampanyasına Türk hayvan severlerin damgasını vuralım. Bu fotoğraftaki vahşetin sona ermesi için sadece aşağıdaki linke girerek imza atmanız yeterli. İmza atmanız için gerekli linkler: http://www.thepetitionsite.com/2/tell-ukraine-to-stop-burning-animals-alive/ https://www.change.org/petitions/stop-the-killing-of-dogs-and-cats-for-the-european-football-championship İNGİLİZCE BİLMEYEN ÜYELERİMİZ İÇİN SIRAYLA YAPILMASI GEREKENLER: First Name yazan yere isminiz yazın Last Name yazan yere soyadınızı yazın Email yazan yere e-postanızı yazın Address yazan yere çok detaya girmeden adresinizi girin City yazan yere yaşadığnız şehri yazın Country yazan yerin yanında SELECT yazan yerden Turkey kısmını seçin Post Code yazan yere posta kodunuzu yazın Ve SIGN yazan yere tıklayınDevamını Gör

Ekleyen: Hayvan Severler

.

5 yorum:

Driftwood art dedi ki...

Çok dehşet verici,bunlar manyak mı?acaba.Akşam akşam canım sıkıldı.Bu haber şu an güncel bir bilgimi,hemen verdiğiniz linke mesaj atıcam.Peyleşım için teşekkürler

esensdollsandpuppets dedi ki...

Maalesef güncel..(( Şu an toplanan imza sayısı 483.000 de ,500 olmamız lazım.Çok sevinirim imzaya ihtiyacımız var imzalarsanız.Sevgiler.

figen abla dedi ki...

vay adiler vay..böyle spor mu olurmuş?
tamam can hemen arkadaşlarımı toplayıp destek kuvvet olarak imzaya geliyorum..

esensdollsandpuppets dedi ki...

Teşekkür ederim Figencim imzaya ihtiyaç var gidip bir bakayım kaç imza olmuş.Nedense sadece 2 kişinin dikkatini çekti bu yazı ,facebooktada yazdım ama umarım imzalar kısa sürede tamamlanır.

tülin dedi ki...

Hemen imzaladım.Olmaz böyle şey.