Sayfalar

1 Ekim 2011 Cumartesi

YENİ BİR KİTRE BEBEK DAHA



Yaz başında yapmaya başladığım saraylı bebeğimi geçen hafta tamamlayabildim.Sıcakların verdiği rehavetmi bilmem tembellğimin nedeni.Ama haftaya kurs başlıyor diye heyecanla yeni işlere başladım.Bebeğimin adı Daye Kalfa.Hani şu Kanuninin annesinin baş kalfası ama tabi benim bebek gençliğinden esinlendi.Bu arada bazı arkadaşlarımın bloglarına yorum yazamıyorum neden olarak blogger bu hesaba erişiminiz engellendi diyor.Huuuuu kızlar yoksa benden bıktınızmı?....))Herkese sevgiler

12 yorum:

fiamma dedi ki...

Canım yoksun ki ortalarda Bıkalım senden. İnatla dene bazılarında oluyor deneyince en azından. Ben de Gonüüldenele ve Sesinin bloğuna giremiyorum uzun zamandır diğer lerine yorum yazmaya çalışınca 2. denemde yazdıırıyor. Neyse gelelim bebeğe enfes enfes, ifadesi kıyafeti ile harika olmuş. Ayyy bence kalfalara devam sonra da sultanlara geç ellerine sağlık.

Nedret dedi ki...

Pek asil olmuş:)) Kalfadan ziyade sultanlardan biri gibi. Ellerine sağlık, yüzünü çok beğendim:))

Banuca dedi ki...

Söyleyecek kelime bulamıyorum, çok ama çok güzel olmuş, nasıl güzel detaylar.... ellerine sağlık :)

Gülden YAPAR dedi ki...

Hiç sende bıkılırmı canım arkadaşım,ellerine sağlık çok beğendim :)

SEMYIL dedi ki...

esencimmm:)) ellerin dert görmesin.
çok ama çok güzel olmuş..
sen Daye hatunun gençliği demişsin ama ben başka birine benzettim:))
hele yanaklarını :))

esensdollsandpuppets dedi ki...

Beyendiğinize sevindim kızlar evet sıra sultanlarda ama ışıltılı ve küçük desenli kumaşlar gerekli şimdi.Güzel yorumlarınıza teşekkürler.Semacım kime benzettin merak ettim.Lütfen söyle.Herkese sevgiler.

DenizasToysJoys dedi ki...

Bebekleriniz sanat esiri gibi. Emeğinize ellerinize sağlık! Gerçekten harika bir çalışmadır.

esensdollsandpuppets dedi ki...

Çok teşekkür ederim Deniz Hanım bende sizin bebekleri çok beyendim değişik bir tarzınız var ve de Türkçeniz çok güzel kutlarım.

Gülsüm Güven Tuncer dedi ki...

Nasıl yani... Bu bebeği sen mi yaptın? Vavvv... Müthiş. Ben çöp bebek çizebiliyorum. Çöp bebekte bile yüz ifadesi veremiyorum. Harika olmuş yaaa..ellerine sağlık. Bu arada bazı bloglar "adsız" olarak yazanları kabul etmeyebiliyor. Google hesabınızla giriş yaparsanız sorun olmaz gibi geliyor bana. Zaten google bazen alt çalışmalar yaparken herşeyi birbirine karıştırıp düzenimizi allak bullak ediyor. Geçenlerde bir baktım ki izlediğim blog kısayollarının önemli bir bölümü silinmiş. İzleyicilerim kaybolmuş. İzlediğim bloglara gidip baktığımda da izleyiciler arasında olmadığımı şaşkınlıkla farkedip yeniden izlemeye aldım onları. Blogcu arkadaşların kasıtlı olarak seni reddetmediklerinden eminim.

esensdollsandpuppets dedi ki...

Teşekkürler sevgili Gülsüm maalesef Google hesabımla yazdığım yoruma bazı bloglardan bu hesaba erişiminiz engellenmiştir denildiğinden bende adsız olarak gönderdim yorumumu.Senin bloğa da yazamaıyorum.Evet googlın garipliklerinden biri buda.Sevgiler

figen abla dedi ki...

sanki sıkıntı, adresten kaynaklanıyor gibi..yani bakıyorum bakıyorum, tek bir gariplik görüyorum..bizlerin blog adreslerinin başında www yok..sadece http://figenabla... filan diye başlıyor..ben de şaşırdım senin bu sıkıntına cankız..
aman yarabbim bu ne kadar güzellll :)))
yüzü çok karaktersitik, çok harika olmuş..
ben öperim bu becerikli elleriiii :)

SARI MELEK dedi ki...

çok harika olmuş. ellerin dert görmesin. yanlız fotoğrafları cep telefonuyla çekiyorsun sanırım. çok küçük ve flu oluyorlar. daha net ve büyük görebilsek eminim güzelliklerini daha çok farkedeceğiz. bebeği kitre ve pamukla yapıyorsunuz da elbiseleri nasıl bu kadar güzel oturuyor üstüne. tam bebeğin ölçülerine göre kesip mi dikiyorsunuz; yoksa yapıştırarak mı oluyor?. devamınında sultanları da bekliyoruz.