Sayfalar

11 Ekim 2011 Salı

NALANIN ATÖLYESİ

Sevgili arkadaşım Nalan bloğunda tanıttığı kendi emeği birbirinden güzel çocuk odası kapı süslerini,ana kucağını ve daha birçok ürünü http://www.pasaj.com/ da Nalanın Atölyesinde satşa başladı.Piyasadaki benzerlerinden bence hem daha güzel hem de daha ucuz.İlgilenenlerin Nalanın pasajını ziyaret etmelerini öneririm.Bu arada Nalanın blog adresi http://www.nalanevi.blogspot.com/.



6 yorum:

nalan dedi ki...

Teşekkür ederim canım arkadaşım çok zarifsin varol...

esensdollsandpuppets dedi ki...

rica ederim arkadaşım.

fiamma dedi ki...

Benim güzellik (Bade'm) buraya da gelmiş hoş gelmiş. Ayyy Esracığım öyle güzel ki:) Gel bak benim bloğumda yeni bir cici var:)) Yaa illa yeni doğan değil biraz daha büyük çocuklara da olur hem ben olsam kapıya değil odaya asarım bu süsü üstelik, dur ben kim var etrafımda diye şöyle bir düşünüp Nalan teyzesine fısıldayayım.

esensdollsandpuppets dedi ki...

Haklısın canım .Hemen geliyorum bloğuna bakmaya..))

fiamma dedi ki...

gelebildin mi bilmiyorum ama bu akşam gel bir bak:)) Bazı taramaları çalıştırdım sorun yok gözüküyor. Bir de sen hemen sayfanın üzerinde araçlar-internet seçenekleri, Gözatma geçmişi/sil- geçici internet dosyaları ve tanımlama bilgilerinı işaretleyip diğerlerindeki checkleri kaldırıp sil tuşuna basıp sonra da tamam deyip çıksana bir. düzelecek inşallah

esensdollsandpuppets dedi ki...

Geldim Fiammacım dediklerini uyguladım ve de ancak anonimden yorum bırakabiliyorum buda iyi.Teşekkür ederim.