Sayfalar

28 Mayıs 2011 Cumartesi

BU TABLO NE İLE YAPILDI?

Arkadaşlar bu güzel meyveler kitre pamukla yapıldı benimki br arkadaşıma hediye edildi.Bende sevgili Nevalin meyvelerini sizlerle paylaşıyorum.

9 yorum:

Nedret dedi ki...

Bak böylesini hiç görmemiştim. Bunlar da çok güzel. Herşey yapılıyor desenize:))

fiamma dedi ki...

Çok güzel olmuş Esracığım tuh tuh tuh seninkinin resmini çekemedin mi yani şimdi:)))
10mairfetten methods un çok güzel bir blogu var kitre bebeklerle ilgili bir bak istersen çok da güzel anlatmış..

http://kitrebebekyapimi.blogspot.com/

Gözde Hobiler dedi ki...

Çok güzel olmuş.Kitre Pamukla oluşturmak,şekil vermek keyifli olsa gerek.Ellerinize sağlık.

esensdollsandpuppets dedi ki...

Evet Nedret Hanım kitre pamukla çok şey yapılabiliyormuş bende bu kursta öğrendim.Öğretmenimiz çok yönlü,müthiş kabiliyetli ve de her şeyi bizle paylaşıyor.
Fiammacım benimkinin resmini bilgisayarın bozuk zamanına geldiğinden çekemedim ama arkadaşıma gittiğimde paylaşacağım çekip ben methodsun sitesine hemen gidiyorum teşekkürler haber verdiğin için.

esensdollsandpuppets dedi ki...

Teşekkür ederim evet çok keyifli gözde hobiler

esensdollsandpuppets dedi ki...

Güldencim ve Figencim güzel yorumlarınıza teşekkür ederim.Bu arada yorumlarınız silindi bir gariplik var bloggerda resim yüklemekde zor oluyor.Sizde aynı zorluğu yaşıyormusunuz? Figencim üzüzmün taneleri çabuk kuruyan seramik hamuruyla yapılıyor sepeti elde ördük kozalak sahici,eyer elma armut limon gibi meyveler yapacaksak kartona çizip peçeteyle biraz kabarıklık verip sonra üstünü kitre pamukluyor kuruduktan sonra resme yapıştırıyoruz sonra istersen biraz tutkal sürüp kuruyrunca boyuyoruz.Haziranda gelicem Figen birlikte manzara ve meyve yapalim.Resimleri tahta yani sunta yada tual üzerine yapıyoruz.Meyveler 18-24 tuvale yapıldı.Arkadaşım eski ahşap çerçevesini kullandı.Ağaç yaparsak ise takı teline yada elektrik teline peçete sarıp gövdeyi yapıyoruzsonra istenilen kalınlığa ulaşınca kitreliyoruz ve boyuyoruz.Sevgiler .

figen abla dedi ki...

çok emekli bir çalışmaymış..
ama var ya, sanatta beni hiç bir şey bu kadar şaşırtmamıştı...
bu, kitre ile tablo olayı bana müthiş geldi..inan bana yolunu bekliyorum...hem geldiğinde benim tiyatro oyunumu da izlersin :))
bu kitreliş tablo olayında takipteyim..
bebekleri beceremedim ama bunu yapabilirmişim gibi geliyor..
yorumların bazıları silinmiş ya...ben daha önce gelip buraya destan yazmıştım :))))
evet ciddi bir sorun var...ben explorerden bloglara giremiyorum da mozilla ile açıyorum..blogların tadı kaçmaya başladı, yeniden 10marifete mi takılsak ne?
seni kocaman öpüyorum bitanem :)))

esensdollsandpuppets dedi ki...

Tamam Figencim birde bebek yaparız birlikte.Ama bu tablolar çok keyifli.Onuda bırakmayalım ama 10 marifete yüklediğim resimlerde açılmıyor bir gariplik var.

SEMYIL dedi ki...

Esracığım harika olmuşlar. eminim seninkide çok güzeldir. inşallah bir ara arkadaşından resmini çekebilirsin. ellerinize sağlık:)