Sayfalar

22 Ocak 2010 Cuma

SEMAZENLER




Uzun zamandır üzerinde çalıştığım semazenler sonunda bitti.3 semazen avize ve duvardaki tablolar gözümüze az gözükünce 3 semazen daha ilave etmeye karar verdik.Ama ben söz verdiğim gibi bugün sizlerle paylaşıyorum.(Fiammaya söz vermiştim)
sikkeleri Tennureleri ve içlerine giydiği içlikler hep hamurdan açılarak giydirildi.Avize tel ,boncuk,yüzük kasesi kullanılarak 35x45 cm bir kasaya yerleştirildi.

7 yorum:

fiamma dedi ki...

cok zor bir calışma ama cok guzeller zoru başarmışsın...tamamını heyecanla bekliyorum dogru yoldasın arkadaşım 2 tane az olmuş haklısın.. surat calışmak zordur yaaa nasıl uğraştın ayrı ayrı..bari yenilerini arkadan yap ve bir tanesinin başlığı siyah olmalı unutma:) ellerine sağlık...

sibel dedi ki...

bravo vallahi süper bir çalışma olmuş

Banuca dedi ki...

Çok zorlu bir çalışma, ellerine sağlık.. Bir tek şey söylesem, semazenlerin kollarını biraz daha yukarı doğru ve düze yakın açık yapsan diyorum, hani onlar başlarını bir yana eğip, tek ayak üstünde dönerler ya, öyle.Lütfen kusura bakma, gözüm bendeki porselen semazenlere takıldı hemen, o nedenle böyle söylüyorum:)

esensdollsandpuppets dedi ki...

Haklı olabilirsin ama biz birebir bir suluboya tablodan bakarak çalıştık.Belkide semanın başlangıç aşamasındalardı.Ayaklar ise 2 side yere basmazsa kasaya yapıştıramıyoruz.3 tane semazen daha gelecek yanlarına o zaman daha gerçekçi olabilirler diye düşünüyorum.Tabloda 10 adet falan semazen vardı.Belki de yer darlığındandır....)))

Nedret dedi ki...

Zor iş kardeş, çok zor.Mâşallah diyorum. Hiç gözüm yemez.Sevgiler.

esensdollsandpuppets dedi ki...

teşekkur ederim Nedukcum

esensdollsandpuppets dedi ki...

teşekkur ederim Nedukcum